Beschrijving

Wonen in de oudste brugwachterswoning die de stad Groningen kent? Dat kan. Authentieke en moderne vrijstaande brugwachterswoning met een subliem uitzicht over het Eemskanaal en op loopafstand van het centrum. 

De ruimte die u ervaart hier om uw woning, ondanks dat u midden in het centrum woont, is uniek. De royale woning (90m2) beschikt over een eigen entree en achterom met terras, woonkamer met royale zithoek en erker. De woning heeft nu een driezitsbank en twee fauteuils, een TV meubel met SMART TV. De woning beschikt over een luxe Boretti keuken met granieten werkblad, De hoekkeuken is mooi licht door het raam en is voorzien van vijfpits gasplaat met wokbrander, combi magnetron/ oven, koel/virescombinatie, nespresso apparaat en vaatwasmachine. Moderne badkamer met regendouche en een ruime bijkeuken met daarin voldoende ruimte om voorraad te houden en welke plaats biedt aan de wasmachine en wasdroger. De woning beschikt over vloerverwarming en Belgisch hardstenen vloeren.

De hal leidt naar het toilet en de vaste trap naar de eerste etage.
Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers met inbouwkasten en ook voldoende bergruimte achter de wandschotten. Boven worden de slaapkamers verwarmd middels radiatoren. Vanuit de voorste slaapkamer is het uitzicht over de het Eemskanaal, waar ook de rondvaartboten van Groningen passeren, prachtig. Onder de trap hebt u plek voor meer bergruimte, daar staat nu de stofzuiger en een bergkast.

Ligging
Deze vrijstaande woning is gelegen nabij uitvalswegen. U bent binnen een paar minuten de stad al uit en dat is een groot voordeel. De woning is gelegen in het centrum van Groningen, nabij het UMCG, het Schuitendiep en uiteraard de Martinitoren en het Groninger Forum. De buurt(bewoners) zijn net, de buurt is rustig en er is geen overlast.

 Voorzieningen in buurt
•	UMCG
•	Het centrum van Groningen (Martinitoren en Groninger Forum is om de hoek)
•	Groot winkelcentrum met IKEA, Mediamarkt, Pet’s place en andere grootwinkelbedrijven.
•	Parkeergarage en betaald parkeren/ vergunning parkeren.
•	Vele cafés en restaurants aan het Schuitendiep
 
Vervoer en Parkeren
• Parkeervergunning moet aangevraagd worden, dan kan er doorgaans met gemak voor de deur geparkeerd worden want er is meer dan voldoende plek.
• Bushaltes van en naar het centraal station Groningen op loopafstand.
 
Huurprijs: € 1.600,- excl. g/w/e 
- Hoogwaardig gemeubileerd
- Gestoffeerd
- Huurperiode: in overleg
- Borgsom: eenmalig € 1.600,-
 
Door huurder aan te leveren: 
- Bewijs van vermogen om aan de betalingsverplichting te kunnen voldoen
- Bij interesse, neem contact met ons op via Funda of stuur een e-mail waarin u zichzelf voorstelt
- Geldig legitimatiebewijs 
- Geldige verblijfsvergunning (indien van toepassing)

Bezichtigingen kunnen, in het licht van de recente ontwikkelingen, ook gedaan worden via WhatsApp-video. Voor eventuele "fysieke" bezichtigingen hanteren wij momenteel strikte richtlijnen, wij verwijzen u hiervoor naar onze informatiepagina.

Kenmerken