Beschrijving

Deze sfeervolle tussenwoning in de populaire Gerbrand Bakkerstraat kan voor u zijn, met een gezellige woonkamer, 4 ruime slaapkamers en een zonnige tuin zal deze prachtplek veel mensen aanspreken.

Altijd al op loopafstand van de binnenstad van Groningen willen wonen? Bijna letterlijk op een steenworp van het UMCG? Stads wonen maar tegelijkertijd heerlijk rustig? Maak dan snel een afspraak om deze prachtige woning in de Groningse stijlvariant van de Amsterdamse School architectuur te komen bekijken!

Indeling:
We betreden de woning op de begane grond en komen aan in de hal/entree, hier treffen we de trap naar de eerste verdieping en tevens de meterkast, we slaan linksaf de lichte woonkamer in. Samen met de open keuken meet deze woonkamer ca. 30 m2 en is voorzien van dubbel openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, rvs afzuigkap, gaskookplaat en ook een Siemens combi-oven.
We lopen terug naar de hal en nemen de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Vanuit de ruime overloop zijn alle vertrekken op deze verdieping te bereiken. Het toilet (apart van de badkamer) en de badkamer zelf, voorzien van een heerlijk ligbad en een dubbele wastafel, de badkamer meet ca. 4 m2. Verder op deze verdieping een 2-tal slaapkamers, respectievelijk ca. 6.5 en 13 m2. Terug op de overloop nemen we de vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Ook hier weer een ruime overloop, de twee slaapkamers op deze verdieping maar ook de wasruimte zijn hier te vinden. De wasruimte biedt lekker wat opbergruimte en natuurlijk de aansluitingen voor het witgoed, ook de cv-combiketel is in deze ruimte te vinden. De beide slaapkamers zijn met respectievelijk ca. 12 en 12,5 m2 lekker ruim te noemen. Terug op de overloop nemen we de vlizo-trap naar de zolder.

Zolder:
De zolder heeft voldoende hoogte om te kunnen staan (198 cm hoog) en heeft aan de voor- en achterzijde een schuine kap, de bruto maten zijn op het breedste gedeelte ca. 5,44 m x 5,30 m. Let wel, hierbij tellen we dus de gehele zolder mee, dus ook de plekken waar geen stahoogte is. De zolder biedt (meer dan) genoeg bergruimte voor al uw spullen.

Buiten:
Achter de woning en aan de gezamenlijke gang met achterom is nog een stenen berging te vinden, voorzien van elektra.
De fraaie achtertuin is gelegen op het zuid-westen, qua bezonning dus echt ideaal, wat is nu lekkerder om lekker vanaf de middag tot diep in de avond van de zon te kunnen genieten indien gewenst!

Bijzonderheden:
- Energielabel A;
- Op zeer populaire locatie gelegen
- cv-combiketel (Remeha Tzerra, eigendom, 2016)
- Tuin op het zuidwesten
- 4 ruime slaapkamers
- Gelegen in een straat vol fraaie gevels in de Amsterdamse School-stijl.

Kenmerken