Beschrijving

Dit keurige bewoonde en lichte appartement is gelegen op de vierde en hoogste etage met grote raampartijen en een vrij uitzicht. Omdat het balkon aan de straatkant op het zuiden ligt, kunt u daar de hele dag door van de zon genieten. Het is ideaal gelegen in de wijk Laanhuizen, nabij het Stadspark en op korte afstand van het centrum van Groningen en het Centraal Station. Daarnaast bent u binnen een paar minuten op uitvalswegen als de ringweg, A7 of A28. Het appartement is nu ingericht met een ruime woonkamer en 1 slaapkamer, maar er is op een eenvoudige manier een 2e slaapkamer te realiseren.

Via de afgesloten portiek met intercom komt u het rustige en nette bewoonde complex binnen. In het portiek is ook de inpandige berging te vinden. Vervolgens neemt u de trap omhoog naar de hoogste verdieping waar u de voordeur vindt van het appartement.

Indeling:
Ruime entree/hal biedt toegang tot alle vertrekken. Als u rechtdoor loopt vindt u de lichte woonkamer voorzien van laminaatvloer met ruime zithoek en eetgedeelte. Door grote raampartijen en omdat de woonkamer gericht is op het zuiden, komt hier fijn veel zonlicht binnen. Aan beide kanten van het appartement is een balkon te vinden. In de hal aan uw rechterhand vindt u de slaapkamer van ruim 11 m2, de nette keuken voorzien van koel/vriescombinatie, oven-combi, 4-pits gasfornuis en voldoende kastruimte. Hier vindt u ook toegang naar het balkon aan de achterzijde. Verder vindt u in de hal de deur naar de badkamer met douche, wastafel en het separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Mogelijkheid tot 2e slaapkamer;
- Keuken met inbouwapparatuur;
- Bovenste verdieping;
- Inpandige berging;
- Actieve en goed georganiseerde VvE (€ 125,19 p/m);
- Het appartement dient bewoond te worden door eigenaar of eerstegraadsfamilie, al dan niet met 1 medebewoner; 
- Aanvaarding kan spoedig.

Kenmerken