Beschrijving

SFEER, GEHEEL GERENOVEERD, TOP LOCATIE, RUIMTE, 5 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, 2 KEUKENS, DUBBELE BEWONING MOGELIJK, naast de hoofdingang van het UMCG. Zomaar wat kenmerken waardoor dit ruime woonhuis absoluut de moeite waard is om te bekijken.

De ligging naast het UMCG, aan de sfeervolle Oostersingel is ideaal voor liefhebbers van het stadse leven zonder in te hoeven boeten aan bereikbaarheid met de fiets, auto en openbaar vervoer. Op 5 minuten lopen van highlights als de Grote Markt, het Groninger Forum en natuurlijk de Martinitoren (de laatste twee overigens te zien vanuit de woning) zal deze plek veel mensen aanspreken.

De indeling van de woning geeft veel flexibiliteit, een groot woonhuis met een geweldige sfeer, een gastenverblijf of bijvoorbeeld werk/praktijk aan huis. Met dit huis kun je alle kanten op.

Indeling:
Begane grond: Via de voordeur betreden we de hal/entree alwaar zich ook de meterkast bevind, we lopen verder en treffen aan de rechterhand de deur naar de woonkeuken met moderne open keuken (voorheen en-suite). De woonkeuken is voorzien van vloerverwarming en een fraaie lichte vloerafwerking, de kamer van ca. 32 m2 heeft dubbel openslaande deuren naar de besloten achtertuin en door behoud van onder meer het glas-in-lood een fijne sfeer. Modern met een knipoog naar weleer. Achter in de kamer nog een deur, we gaan via die deur weer naar de gang en treffen daar naast de toiletruimte ook een ruim inpandig washok/bijkeuken van ca. 5 m2, praktisch want het geeft je legio bergruimte op deze woonlaag. Verderop in de gang de deur naar de slaapkamer op de begane grond met een badkamer/douche en-suite. De slaapkamer meet ca. 11 m2 en heeft tevens een deur naar de tuin. We gaan terug via de gang naar de voorzijde van de woning en nemen de trap naar de...
Eerste verdieping:  Aangekomen op de ruime en lichte overloop direct aan de rechterhand een slaapkamer van ca. 7m2 en rechtdoor een ruime (woon-)kamer van ca. 32 m2 met een fijne erker (extra licht), houten vloer en een prachtig strakke design (gas-)haard. Ook hier weer die sfeervolle glas-in-lood. Terug op de overloop het tweede toilet en rechtsaf een extra keuken van ca. 10 m2 en bijkeuken. Vanuit deze bijkeuken is ook het dakterras bereikbaar van ca. 12 m2. Verder naar de...
Tweede verdieping: Op deze verdieping een 3-tal slaapkamers en de riante badkamer met hoekbad, dubbele wastafel, douche, 3e toilet en natuurlijk legio bergruimte. De badkamer is maar liefst ca. 15 m2 en de slaapkamers zijn respectievelijk, 7, 10 en 14 m2.

Buiten: Naast het heerlijke dakterras is er de besloten tuin, je waant je hier op vakantie en het contrast met het bruisende stadsleven en deze rustige plek kon haast niet groter zijn. De tuin is bereikbaar via de woonkeuken, slaapkamer en achterom en heeft een gezellige overkapping waardoor je al heel snel in het voorjaar buiten kunt genieten.

Bijzonderheden:
- Een fantastische locatie
- Bijzonder ruim woonhuis
- Recent geheel aangepakt
- Moderne keuken
- Energielabel F voor 48 en E voor 48A
- Uitstekend bereikbaar
- Flexibele indeling
- Deze woning is een bezichtiging meer dan waard!

Maak een afspraak via uw aankoopmakelaar of maak zelf een afspraak via de knop op funda of onze website

Kenmerken