Omschrijving

GARAGE | ZONNIGE TUIN | LICHTE WONING | BIJKEUKEN | GOED ONDERHOUDEN

"Wat een heerlijk licht huis!" Dat is de reactie die veel mensen geven wanneer ze de woning voor het eerst betreden, de huidige bewoners hebben er dan ook niet voor niets meer dan 11 jaar met veel plezier gewoond! Voor u de kans om in de huidige krappe woningmarkt deze heerlijke hoekwoning met vrijstaande stenen garage te bemachtigen.
Het onderhoud is netjes uitgevoerd en keuken en badkamer zijn licht en modern.
Dan de plek, uitstekend gelegen ten opzichte van winkels, scholen, sport- en andere voorzieningen, in de directe omgeving is voldoende groen te vinden voor een lekkere wandeling in de avond en de buurt is absoluut kindvriendelijk te noemen.

Wanneer kunnen wij u ontvangen voor een geheel vrijblijvende bezichtiging?

Indeling:
Begane grond:
Via de oprit betreden wij de woning via de hal/entree, daar vinden wij het toilet, deur naar de kelder en de trap naar boven. Verder lopend betreden wij de lichte woonkamer, met open keuken die voorzien is van vaatwasser, koelkast, combi-oven, kookplaat en afzuigkap. De bijkeuken is te bereiken via de keuken, daar vindt u de was-droger aansluiting.   Terug in de hal gaan we naar de....

Eerste verdieping:
Op de verdieping aangekomen biedt de overloop toegang tot de 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 10, 5 en 12 m2. Tevens bereikbaar via de overloop de badkamer welke is voorzien van een douchehoek, tweede toilet en wastafel.

Buiten:
Op het westen, zuiden en oosten zijn de tuinen gericht met als hoofdtuin aan de achterzijde, op het westen. De bijkeuken geeft je toegang tot de tuin.
De ruime stenen garage / berging is voorzien van elektra en bereikbaar via de oprit welke plaats biedt aan enkele auto's.

Heel graag laten wij u geheel vrijblijvend de woning zien, maakt u snel een afspraak met de makelaar?

Bijzonderheden:
- Locatie
- Garage
- Veel ruimte om het huis
- Winkels, scholen, sport en wijkvoorzieningen om de hoek
- Groningen centrum op fietsafstand
- Nabij uitvalswegen A7

Kenmerken