Beschrijving

Sfeer, uitstraling en wonen op een top plek, deze (hoek-) benedenwoning heeft het allemaal! Een gezellige tuin aan de voor- en achterzijde van het appartement maken deze uitgebouwde benedenwoning met grote woonkamer en 3 slaapkamers tot iets unieks.

De plek, op loopafstand van het Florisplein en het Wielewaalplein met allerhande handige winkels en natuurlijk het UMCG even verderop. Toch snel nog even in de binnenstad zijn voor een gezellige avond horeca of cultuur? Op de fiets sta je binnen 6 minuten via de Oosterhamrikkade op de Grote Markt.

Indeling:
Zodra we onder de groene boog doorstappen staan we in de voortuin van deze charmante benedenwoning, we lopen door naar de voordeur en betreden de woning en stappen de oorspronkelijke entree/vestibule in, vervolgens de hal. Vanuit de hal bereiken we de woonkamer aan onze rechterhand, wat in de woonkamer direct opvalt is de hoeveelheid licht, glas in lood ramen, hoogte en ruimte. Met ca. 32 m2 is er meer dan genoeg ruimte voor een grote eethoek en comfortabele zithoek. 

De woonkamer kijkt uit over de tuin en heeft een deur naar de gesloten keuken. De keuken, met diverse inbouwapparatuur, is een aantal jaren geleden uitgebouwd en vernieuwd. Praktische ruimte werd met deze uitbouw toegevoegd aan de woning. Vanuit de keuken van ca. 11 m2 is de bijkeuken (met onder meer witgoedaansluitingen en de opstelplaats voor de cv-combiketel) bereikbaar, de bijkeuken meet bijna 4 m2 en biedt bovendien prettige bergruimte. Vanuit de keuken is tevens de achtertuin/plaats bereikbaar. We lopen echter terug naar de woonkamer en de centrale hal.

Vanuit de centrale hal is verder nog de badkamer bereikbaar, ook deze is enige jaren geleden gemoderniseerd en voorzien van een toilet, een wastafel en inloopdouche. Dan de eerste slaapkamer, ca. 10 m2 en voorzien van een vaste kast en een vast bed, eventueel is deze combinatie eenvoudig te verwijderen. Slaapkamer 2 bereiken we via een andere slaapkamer/ en meet ook zo'n 10 m2. De 3e kamer heeft een vaste hoogslaper en dubbele openslaande deuren naar de achtertuin/plaats, dit vertrek meet net geen 11 m2. De achtertuin is ook bereikbaar via de naastgelegen brandgang.

Buiten:
Via de gang aan de linkerzijde van de woning bereik je de achtertuin, in de hoge gang is een praktische berging aangebracht. Aan de voor- en zijkant van de woning een gezellige tuin met een terras in de middag- en avondzon.

Bijzonderheden:
- VVE ingeschreven bij de KVK
- VVE heeft het voornemen (op kosten van verkoper) spouwmuurisolatie te laten uitvoeren
- Uitgebouwde benedenwoning
- HR++ beglazing
- Een heel sfeervol huis op een prachtige woonplek!

Mogen we u binnenkort ontvangen voor een bezichtiging?

Kenmerken