Beschrijving

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING VOOR DIT APPARTEMENT ZIJN ALLE BESCHIKBARE BEZICHTIGINGSPLEKKEN REEDS INGEVULD EN KUNNEN WIJ DAN OOK OP DIT MOMENT HELAAS GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER INPLANNEN.
U kunt eventueel alsnog uw belangstelling kenbaar maken via e-mail of de bezichtigingsknop op Funda, voorzien van uw naam, telefoonnummer en mailadres, wij zullen u dan op de reservelijst plaatsen. Excuses voor eventuele teleurstellingen.

Ruim 3-kamer hoekappartement op de 5e etage, 2 slaapkamers, nette badkamer, moderne keuken en over de gehele breedte van het appartement een balkon op het zuiden!

Appartementencomplex “Lânsicht” heeft een actieve VvE en wordt goed onderhouden. Het centrum, winkelcentrum “De Greiden”, het treinstation en sportvoorzieningen liggen op loopafstand. Rondom het appartementencomplex is voldoende gratis parkeerplaats en de snelweg (A7/A32) is binnen enkele minuten bereikbaar. 

Indeling:
Begane grond:
Centrale hal met trappenhuis en lift. Op de 1e etage vindt u de inpandige berging voorzien van elektra.

5e etage:
Ruime hal die u brengt naar alle vertrekken in de woning. Aan uw rechterhand het separaat toilet, de lichte woonkamer met moderne keuken, voorzien van inbouwapparatuur zoals: 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, spoelbak met mengkraan en meer dan voldoende kastruimte. Via de openslaande deur in de woonkamer is het ruime en zonnige balkon op het zuiden te bereiken. Het balkon is maarliefst 9 (!) meter breed en heeft een schitterend en vrij uitzicht over het groen en de waterpartij achter het complex. Aan uw linkerhand vindt u de opbergkast, strakke badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en witgoedaansluiting. Als u rechtdoor loopt vindt u de 2 slaapkamers van ca. 7 en 12 m2. Ook via de grootste slaapkamer is het balkon te bereiken.

Bijzonderheden:
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Intercom met video-installatie;
- VvE bijdrage: € 220.62 incl. voorschot voor gas, water en stookkosten;
- Gratis parkeergelegenheid voor de deur;
- Zonnescherm aan de balkonzijde;
- Inpandige berging voorzien van elektra op de 1e etage;
- Woning mag niet worden verhuurd aan derden.

Kortom, een kijkje meer dan waard! Wanneer mogen wij u begroeten in de woning?

Kenmerken